El Portàtil avui

Durant aquests quasi 30 anys, des que es va fundar la companyia, els portàtils hem estat molts i de muntatges hi ha hagut més de 20, de registres ben variats.

Avui El Portàtil és una Companyia de teatre amateur que forma part de les entitats de l’Associació Cultural i Social Bac de Roda del barri del Poblenou. On hi ha un petit teatre on assagem cada divendres nit.

Les nostres sessions consten de dues parts, en primer lloc fem training; tècniques teatrals, estiraments, relaxació, exercicis de respiració, tècniques de Ioga, hipopresius i balls, moment que aprofitem per a desconnectar de la setmana i començar l’assaig ple d’energia i relaxats. Després d’un descans comencem l’assaig del nostre actual projecte: TOC-TOC.

2a018293_o

Avui som 7 actors i actrius amb direcció professional, amb il·lusions, amb passió, amb compromís amb ganes de fer teatre, de tenir llargues converses i d’estat plegats fent qualsevol activitat en qualsevol lloc.

I Com diu el Roger: El portàtil va i ve, però mai no s’atura!!

Esperem veure-us i fer-vos gaudir a la propera obra que estem preparant!!

Components:
Direcció: Aida Moraga
Actors/actrius: Gabriel Calzado, Laura Forcada, Núria Forcada, Núria Martí, Roger Masdefiol, Encarna Perales i Estefania Sasot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s