Les actrius i els actors

Com podeu veure a aquest blog, per El Portàtil han passat moltes actrius i actors, però la companyia respecta l’esperit i frescor gràcies a la presència de dues de les seves cofundadores: la Laura i la Núria.

Actualment, la companyia està formada per 7 actrius i actors. Els noms, per ordre d’antiguitat, són: La Laura Forcada i la Núria Forcada, el Sergi Rodriguez, la Núria Martí, l’Encarna Perales, l’Estefania Sasot, el Francesc Granja i el Xavi Arroyo. Totes elles i ells, coordinats per la nostra directora, l’Aida Moraga.

Sóc la Núria Forcada, i porto moooooolts anys al grup (amb alguna paradeta pels embarassos). La meva estrena en el món del teatre va ser gairebé per casualitat, arran d’un grup de joves… però, de mica en mica…

nuria f.jpgPodria dir que els divendres a la nit és un dels millors moments de la setmana i que l’emoció d’una estrena és una de les més intenses que mai he sentit. També podria parlar de la complicitat que s’estableix amb la gent del grup i de les rises que fem amb les cervesetes de després. Podria dir-ho, però no ho diré, perquè tot potser una mica veritat…i una mica mentida… com el TEATRE!

El què si diré és que aquest projecte forma part de mi de forma irrenunciable i que… per molts anys més!


laura-f

Sóc la Laura, l’altra Forcada, germana de la Núria, endevineu quina? Sóc forofa del futbol, del Barça, del Messi i companyia i, a més, del teatre.

 

 

 

 

 

 

 


Em dic Sergi Rodríguez i després d’una aturada tècnica, he tornat a El Portàtil amb moltes granes de fer teatre i de compartir noves històries amb les meves companyes.


fb_img_1482402666546Doncs mireu… jo sóc la Núria i des de petita que volia ser actriu i a casa em van dir: Apa! on vas tu amb aquestes idees?

Tu nena el que has de fer és aprendre un ofici, però nois el destí et porta al lloc que et pertany i ves per on, aquí la pallaseta va
acabar fent teatre amateur i quin millor lloc que al Portàtil. La veritat és que el que a mi més m’agrada és la birra de després de l’assaig…com us diria jo? és una cervesa teràpia amb bons amics… Per què això sí…teatre no sé si en farem però bé…germanor si que n’hi ha.


img_2747

Em dic Encarna com la meva tia Isabel, visc a Barcelona al barri del Poblenou i des de ben petita que vaig desenvolupar un prodigiós talent pel teatre….. que va!!! l’únic que he desenvolupat és una gran capacitat per a xerrar, aviso; xerro pels colzes. Doncs bé, a l’octubre del 2015 vaig saber que El Portàtil buscava un talent per a dur a terme el seu projecte i bé, no van trobar el talent que buscaven sinó que vaig aparèixer jo que feia temps que volia provar de fer teatre i he trobat just el que buscava; un grup de teatre amateur on aprenc, on em diverteixo, on creixo i el que més m’agrada; els companys! És que ni fet a mida!!!


img-20161228-wa0011

Hola, em dic Estefania i sóc la benjamina del grup.

Sóc veïna del barri Besos però fa cinc anys que resideixo a Poblenou.
Des de fa uns anys va despertar en mi un gran interès pel teatre i després de diverses recerques, vaig veure un cartell on buscaven un candidat per al PORTÀTIL i aquí estic … una noia activa, esportista, una mica tímida i amb moltes ganes de compartir i seguir gaudint amb els meus compis d’aquest meravellós projecte.


 

 

Els antics actors:

Sóc en Roger, també producte de proximitat del Poblenou però oriund de la vil.la d’Esparreguera. En el poble era la rara avis per ser l’únic que no act
uava i ara en canvi visc en el glamour de l’escen

img_3386

ari del poblenou . Sóc de segona generació…ja completament embegut del portàtil  perquè

estic al grup des d’ “Aquí no paga nadie”. En el grup m’han encomanat una tasca essencial…omplir-los la panxa de tant en tant, cap d’intendència. No els quedaven vacants d’altres “caps”.

 

 

Sóc en Gabi Calzado, el novell del grup. Porto tota la meva vida representant en aquest gran teatre que és el mon. Però amb els anys m’hi he adonat sense-titolque l’obra és molt dolenta i és per això que he decidit incorporar-me a “El Portàtil” per a fer teatre del bó.

No sóc del PobleNou, vinc cada divendres des de lluny, però m’hi sento com a casa meva!!

 

I QUAN ENS JUNTEM TOTES SÓM “EL PORTÀTIL”

One thought on “Les actrius i els actors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s